Betaling & Verzending

Als u kiest voor IDEAL betaling, kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren, dan kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Als u vooraf betalen kiest krijgt u een factuur per mail en wordt u geacht uw betaling over te maken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de bestelde goederen. Met bestelling bent  u verplicht de verzendkosten te betalen, ook al wordt de zending retourgestuurd. Bij eventuele naleveringen dragen wij de verzendkosten (tenzij anders vermeld). Zodra een pakket door ons bij het postkantoor is aangeboden, bent u aansprakelijk voor het pakket. Voor onze klanten uit het buitenland geldt op dit moment dat men alleen nog maar kan kiezen uit de optie “vooruit betalen”.

Voor de verzending van bestellingen werken wij samen met PostNL en UPS. Wij hanteren voor alle geplaatste orders, een standaard bedrag van € 8,- incl. BTW voor verzendingen binnen Nederland.