Winkelwagen  

Geen producten

Verzendkosten € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

Nieuwsbrief

Betaling & verzending

Zoeken

Privacy

Algemeen 

De gegevens die u invult op deze site worden beveiligd opgeslagen. Alleen Jacht-outdoorkleding.nl heeft hier toegang toe en zal deze gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden doorgeven. De toegang tot de gegevens is nodig om bestellingen af te handelen.

 

Welke gegevens worden door ons verwerkt

De gegevens die door ons worden verwerkt bestaan uit twee categorieën. Enerzijds zijn dit gegevens die u zelf invult op het invulscherm indien u een bestelling via de site doet. Deze gegevens betreffen uw identiteit en gegevens die in verband staan met het door u gekozen betaalmiddel. Anderzijds zijn dit de zogenaamde "verkeersgegevens" van de bezoekers van de site. Zo wordt het IP adres van uw computer geregistreerd.

 

wat doen wij met de gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is: Het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres. Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van site en het kunnen doen van (gepersonaliseerde) aanbiedingen en acties of het verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbrieven.

De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen verwerkt.

 

Mocht u vragen hebben over uw privacy, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.